مجله دكوراسيون دلتا
مجله دكوراسيون دلتا

دادخواست الزام به ملاقات فرزند مشترك مانند ساير دعاوي حقوقي، توسط خواهان به طرفيت خوانده و با موضوع ملاقات طفل مطرح مي‌شود.

ملاقات فرزند مشترك حق طبيعي، اخلاقي و قانوني والدين است و نمي‎توان هيچ يك از والدين را از اين حق بدون دليل قانوني محروم كرد. بنابراين، در صورتيكه هر يك از والدين ادعا كند كه ديگري شرايط ديدار با فرزند را ندارد، بايد اين ادعا را در دادگاه صالح اثبات كند. در مجله دلتا به بررسي قوانين و مقررات مربوط به ملاقات فرزند پرداخته شده است.

ملاقات فرزند بعد از طلاق

مدت زمان ملاقات بعد از طلاق، محدوديت ندارد، مگر اينكه طفل بعد از سن رشد (۱۸ سال تمام)، تمايلي به ملاقات نداشته باشد. با ارائه لايحه و نوشتن دليل و مستندات مي‎توان از دادگاه تقاضاي افزايش زمان ملاقات طفل را مطرح كرد. همچنين چنانچه قبل از طلاق، فرزند نزد هر يك از والدين بوده و از ملاقات طرف ديگر جلوگيري شود، طرف مقابل مي‎تواند از طريق مراجعه به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي و ارجاع دعوي به دادگاه خانواده تقاضاي خود را مطرح كند.

امتناع از تحويل فرزند

دادخواست الزام به ملاقات فرزند مشترك مانند ساير دعاوي حقوقي، توسط خواهان به طرفيت خوانده و با موضوع ملاقات طفل مطرح مي‎شود. دادگاه نسبت به موضوع رسيدگي كرده و در صورت احراز صلاحيت و همچنين مصالح كـودك راي مقـتضي را صادر مي‎كند. هيچ يك از والدين حق ممانعت از ملاقات فرزند مشترك براي طرف مقابل را ندارند، حتي مشكلات اخلاقي پدر يا مادر هم باعث نمي‎شود از ملاقات او با فرزندش جلوگيري شود. در صورت ممانعت از تحويل فرزند و عدم توجه به دستور مقام قضايي با او برخورد قانوني خواهد شد.

سلب حق ملاقات طفل

در مواردي ممكن است حق ملاقات از پدر يا مادر سلب شود. در اين شرايط بايد مشخص كرد كه در صورت تحويل فرزند به طرف مقابل چه خطرات و مشكلات و يا شرايط ناگواري احتمال دارد طفل را تهديد كند. در زير بخشي از مواردي كه موجب سلب حق ملاقات مي‌شود ذكر شده است.
۱. بيماري حاد و مُسري
۲. خطرات جاني
۳. ساير مواردي‎ كه طبق نظريه پزشكي قانوني به عبارتي موجب ترس و تحولات روحي، رواني، اخلاقي و… است.

گاهي به محض جدائي موقت يا دائم، يكي از زوج‌ها به شهر يا كشور ديگري مي‎رود و حق ملاقات را براي طرف ديگر با بُعد مسافت و هزينه مواجه مي سازد. اين گونه افراد به دستور و بررسي قاضي پرونده، نقطه ملاقات را بر حسب مسافت تعيين مي‎كنند كه براي طرف‌ها امكان ملاقات باشد.

تعيين مكان ملاقات فرزند

تعيين مكان ملاقات مي‌تواند توافقي باشد و در صورت عدم توافق به تشخيص دادگاه است. برخي دادگاه‎ها نيز براي حل اين مشكل، كلانتري را محل ملاقات قرار مي‎دهند، در حاليكه اين اقدام به طفل آسيب روحي و رواني جدي وارد مي‎كند و ترس و اضطراب ناشي از اين ملاقات‎ها آرامش روحي او را در معرض خطرات جدي قرار مي‎دهد. در قانون حمايت خانواده قانونگذار به لزوم ايجاد امكانات مناسب براي ملاقات فرزندان طلاق با والدينشان تاكيد مي‌كند.

مدارك لازم براي دادخواست ملاقات فرزند

۱. كارت ملي
۲. شناسنامه
۳. سند ازدواج يا طلاق‌نامه

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي بيشتر با شرايط بخشيدن مهريه براي حضانت فرزند “بخشيدن مهريه در قبال حضانت فرزند” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

حضانت فرزند بعد از طلاق

طلاق به علت اعتياد همسر

دريافت مهريه از پدر همسر

مهريه مي‌تواند به خريد خانه در آينده مشروط شود؟

نفقه ؛ نكات قانوني و مهم آن

براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله حقوقي دلتا ديدن نماييد

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۰۴:۰۰:۰۴ ] [ مجله دكوراسيون دلتا ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 10
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی