مجله دكوراسيون دلتا مجله دكوراسيون دلتا
|
دمي گوجه يكي از غذاهاي سنتي ايراني است با برنج و گوجهفرنگي درست ميشود. دمي گوجه با مواد بسيار سادهاي طبخ ميشود، اما طعم بينظيري دارد و در عين سادگي مورد علاقه بسياري از مردم است. دمي گوجه با گوشت و با مرغ هم درست ميشود، اما نوع ساده آن فقط برنج و گوجهفرنگي دارد. براي آشنايي با طرز تهيه دمي گوجه با مجله دلتا همراه باشيد. مواد لازم تهيه دمي گوجه:
طرز تهيه دمي گوجه:برنج را چند ساعت با آب خيس كنيد تا هنگام پخت خوب دم بكشد و به اصطلاح ري كند. اين پلو بهتر است به صورت كته درست شود تا خوشمزهتر شود و مواد مغذي برنج از بين نرود. آب برنج بايد اندازهاي باشد كه حدود نصف يك بند انگشت آب بالاي آن باشد. كمي نمك به آن اضافه كنيد. حتما برنج را بچشيد تا ميزان نمك زياد نشود. پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد. وقتي پياز نرم و سبك شد، به آن فلفل و زردچوبه بزنيد. رب را به مواد افزوده و تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود و رنگ دهد. افزودن رب براي خوشرنگ شدن غذا است. گوجهفرنگيها را پوست گرفته و خرد كنيد؛ سپس با كره و مقداري نمك به مواد بيفزاييد. شعله را ملايم كنيد تا گوجهها بپزند و آبشان كشيده شود. قابلمه برنج را روي شعله متوسط گذاشته و در آن را ببنديد تا آب برنج به جوش بيايد و بخار شود. اگر يك عدد ليمو عماني به برنج در حال جوش اضافه كنيد، غذا خوشمزهتر ميشود. قبل از اينكه آب برنج كاملا كشيده شود، مايه دمي گوجه را به برنج افزوده و خوب مخلوط كنيد تا آب برنج كاملا كشيده شود. حرارت را كم كرده و دمكني بگذاريد تا پلو دم بكشد. بعد از دم كشيدن غذا روي آن مقداري كره بريزيد. پس از ۵۰ دقيقه غذا آماده است؛ آن را در ظرف بكشيد و در كنار سالاد شيرازي، ترشيجات مختلف و سبزي خوردن ميل كنيد. براي آشنايي با يك غذاي اصيل ايراني “فوت و فن پخت استانبولي پلوي خوشمزه” را مطالعه كنيد. همچنين بخوانيد:براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |