مجله دكوراسيون دلتا مجله دكوراسيون دلتا
|
تركيب شير و عسل فوايد بسياري براي سلامتي دارد؛ اما ميتواند مضر هم باشد. در اين مطلب با تعدادي از فوايد مضرات اين تركيب آشنا شويد. تركيب شير و عسل اغلب در نوشيدنيها و دسرها استفاده ميشود. اين تركيب، افزون بر عطر و طعم فوقالعاده، بسيار آرامشبخش است و به سبب خواص دارويي خود همواره مورد بررسي قرار ميگيرد. در اين مطلب ميخواهيم از فوايد و دردسرهاي اين تركيب بيشتر بدانيم. ما را در مجله دلتا همراهي كنيد. فوايدتركيب عسل و شير فوايدي براي سلامت بدن دارد كه از آن جمله ميتوان به موارد زير اشاره كرد: احتمال بهبود كيفيت خوابافراد بسياري پيش از خواب يك ليوان شير گرم همراه با عسل مينوشند تا خواب راحتتر و بهتري را تجربه كنند. اين روش از پشتيباني علمي نيز برخوردار است. تحقيقي با حضور ۶۸ شركت كننده كه براي بيماري قلبي در بيمارستان بستري شده بودند، نشان داد كه نوشيدن تركيبي از عسل و شير به مدت سه روز و دو بار در روز به افزايش كيفيت كلي خواب آنها كمك كرده است. چندين مطالعه نيز به اين نكته اشاره داشتهاند كه عسل و شير به صورت مجزا نيز ميتوانند كيفيت خواب را بهبود بخشند. به عنوان مثال، نتايج يك مطالعه نشان داد كه مصرف ۱۰ گرم يا حدود نصف قاشق غذاخوري عسل، ۳۰ دقيقه پيش از خواب، در بهبود كيفيت خواب و همچنين كاهش سرفههاي شبانه در ۳۰۰ كودك مبتلا به عفونتهاي تنفسي موثر بوده است. پشتيباني از استحكام استخوان هاشير منبع خوب كلسيم، يك ماده مغذي مهم در سلامت استخوان است. برخي پژوهشها نشان داده است كه نوشيدن شير ميتواند تراكم معدني استخوان را بهبود بخشد و خطر پوكي استخوان و شكستگي استخوان را كمتر كند. همچنين تركيب شير و عسل ميتواند به تقويت استخوانها كمك كند. نتايج يك بررسي نشان داد كه عسل ميتواند به واسطه خواص آنتياكسيداني و ضد التهاب خود، براي سلامت استخوانها مفيد باشد. كمك به سلامت قلبزماني كه موضوع سلامت قلب در ميان است، عسل و شير با برخي فوايد بالقوه در اين خصوص ارتباط دارد. به طور خاص، شير سطوح كلسترول خوب (HDL) را افزايش ميدهد كه ميتواند به پاكسازي پلاك از سرخرگها و محافظت در برابر بيماريهاي قلبي كمك كند. همچنين شير سرشار از پتاسيم است كه يك ماده مغذي ضروري محسوب ميشود و ميتواند به كاهش فشار خون كمك كند. در ضمن مطالعات نشان دادهاند كه عسل ميتواند سطح تريگليسيريد، كلسترول كلي و كلسترول بد (LDL) را كاهش دهد كه همگي از عوامل خطر براي بيماري قلبي به شمار ميروند. مضراتاين تركيب به رغم برخي فوايد براي سلامتي؛ اما بدون ضرر هم نيست. ۱. اگر به عدم تحمل لاكتوز مبتلا هستيد، از يك رژيم غذايي بدون لبنيات پيروي كنيد يا اگر به شير آلرژي داريد، شير گاو ممكن است براي شما مناسب نباشد. ۲. مصرف لبنيات گاهي ميتواند منجر به برخي مشكلات پوستي از جمله آكنه، رزاسه و اگزما شود. ۳. همچنين عسل از خواص سلامت چشمگيري برخوردار است؛ اما فراموش نكنيد كه حاوي قند و كالري زياد است. مصرف مقادير زياد قند ميتواند به افزايش وزن، بيماري قلبي، ديابت و مشكلات كبدي منجر شود. ۴. در ضمن عسل براي كودكان زير يك سال مناسب نيست؛ زيرا حاوي باكتريهايي است كه ميتواند به عفونت بوتوليسم نوزادان، شرايط جدي كه ميتواند جان نوزاد را در معرض خطر قرار دهد، منجر شود. از اين رو، بهتر است در مصرف اين تركيب حد اعتدال رعايت شده و از حرارت دادن عسل در دماهاي بالا پرهيز شود تا فوايد سلامت بالقوه آن به حداكثر برسد. همچنين بخوانيد:با خواص درماني باقلا آشنا شويد پاكسازي كليه با نوشيدني هاي طبيعي براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله سلامتي دلتا ديدن نماييد
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |