مجله دكوراسيون دلتا
مجله دكوراسيون دلتا

سمبوسه هندي، غذايي محبوب با طعم و مزه تند و لذيذ است و مي‌توان آن را به عنوان پيش‌غذا يا ميان‌وعده سرو كرد.

هرچند كه در كشور ما سمبوسه غذايي جنوبي است و پخت آن در شهرهاي جنوب كشور بسيار رواج دارد، اما اصل سمبوسه به كشور هند بازمي‌گردد. اين پيش غذا كه در وعده اصلي نيز سرو مي‌شود در بين افراد مختلف به ويژه كودكان داراي محبوبيتي ويژه است و با توجه به تنوع بالايي كه دارد به راحتي مي‌توان آن را طبق ذائقه هاي گوناگون تهيه كرد. طرز تهيه سمبوسه هندي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم سمبوسه هندي 

  • ميخك ۶ الي ۷ عدد
  • تخم خردل يك قاشق سوپ‌خوري
  • زيره (پودر شده) ۲ قاشق چاي‌خوري
  • فلفل سياه (پودر شده) يك قاشق سوپ‌خوري
  • تخم گشنيز يك قاشق سوپ‌خوري
  • زنجبيل (پودر شده) يك برش كوچك
  • زردچوبه يك قاشق چاي‌خوري
  • چوب دارچين يك عدد
  • سير (ريز خرد شده) ۴ حبه
  • فلفل قرمز (خشك شده): ۳ عدد
  • پياز (ريز خرد شده) يك عدد
  • هويج (نگيني خرد شده) ۲ عدد
  • سيب زميني پخته (نگيني خرد شده) ۳ عدد
  • ليمو يك عدد
  • نخود فرنگي (پخته) يك پيمانه
  • آرد ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • روغن ۳ قاشق سوپ‌خوري
  • نمك به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

مواد لازم خمير:

  • آرد يك كيلوگرم
  • نمك ۲ قاشق چاي‌خوري
  • آب به مقدار لازم

طرز تهيه سمبوسه هندي

  • براي تهيه مواد مياني، روغن را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم كنيد و چاشني‌ها را در آن تفت دهيد تا عطر و بوي آن‌ها بلند شود.
  • سير و فلفل قرمز خشك و خرد شده را در روغن تفت دهيد.
  • پياز، هويج، سيب زميني، نخود فرنگي، آب ليمو ترش، نمك و آرد را اضافه كرده تفت دهيد.
  • ظرف را از روي شعله برداشته و كنار بگذاريد، چوب دارچين و ميخك‌ها را از مواد جدا كنيد.
  • براي تهيه خمير، آب، آرد و نمك را با هم مخلوط  و در صورت سفت بودن خمير كمي آب اضافه كنيد.
  • خمير را ورز داده و سپس گلوله‌هايي به اندازه گردو از آن جدا كنيد.
  • گلوله‌هاي خمير را روي سطح كار با وردنه پهن كنيد و به شكل مثلث در آوريد.
  • سپس مخلوط مواد تفت داده شده را روي هر يك از آن‌ها قرار داده و لبه‌ها را روي هم بگذاريد.
  • سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ كرده و سپس  در ظرف مناسب سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع سمبوسه ”دورهمي دوستانه با سمبوسه مرغ” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

فرني سه رنگ مجلسي

سوپ حريره ؛ غذاي ماه رمضان

حلوا ؛ دسر پرطرفدار ماه رمضان

كاچي زعفراني ويژه ماه رمضان

طرز تهيه نان رول خانگي

براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۲۹:۴۰ ] [ مجله دكوراسيون دلتا ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 4
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی