مجله دكوراسيون دلتا مجله دكوراسيون دلتا
|
يكي از بهترين غذاها براي سرو در افطار، دسرهاي مقوي و نيروزا از جمله شير برنج انبه با تركيبي از شير، برنج و طعمدهندههاي متنوع است. شيربرنج به دليل تركيب شير، برنج و شكر و سادگي پخت و همچنين هضم آسان، در سفرههاي افطار به وفور ديده ميشود. رعايت چند نكته ساده در پخت اين غذا و همچنين طعمدار كردن آن ميتواند بسياري از افراد بهويژه كودكان را به اين غذا علاقهمند كند. طرز تهيه شير برنج انبه را در مجله دلتا بخوانيد. مواد لازم
طرز تهيه شير برنج انبه
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع دسر ”كاچي زعفراني ويژه ماه رمضان” را مطالعه كنيد. همچنين بخوانيد:براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |