مجله دكوراسيون دلتا مجله دكوراسيون دلتا
|
فلفل سياه ادويهاي با طبع گرم است و فوايد بسياري براي سلامتي دارد. فلفل سياه با نام علمي Piper nigrum ادويهاي با طبع گرم و طعمي تند است. خواص فلفل سياه براي سلامتي بسيار زياد است. جزء فعال فلفل سياه پيپرين نام دارد كه مسئول طعم و عطر خاص فلفل است. پيپرين شامل آهن، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك (روي)، كروم، ويتامين A، ويتامين C و ساير مواد مغذي ميشود. بهترين زمان براي افزودن فلفل سياه به غذا، در اواخر زمان پخت است؛ زيرا افزودن زودهنگام فلفل سياه موجب تبخير شدن روغنهاي فرار ميشود و عطر و طعم آن را كاهش ميدهد. استفاده از دانههاي فلفل سياه در سوپها، خورشها و غذاهايي كه بهآرامي پخته ميشوند، باعث خوشطعم شدن غذا ميشود. در اين مطلب مجله دلتا با خواص فلفل سياه بيشتر آشنا ميشويم. ۱. افزايش جذب مواد مغذيپيپرين موجود در فلفل سياه قابليت جذب مواد مغذي مختلف مانند ويتامينهاي A و C، سلنيم، بتاكاروتن و … را افزايش ميدهد و به حفظ سلامتي فرد كمك ميكند. ۲. بهبود گوارشفلفل سياه با تحريك جوانههاي چشايي به افزايش ترشح اسيد هيدروكلريك از معده كمك ميكند. جالب است بدانيد كمبود اسيد هيدروكلريك در معده به مراتب مشكلات گوارشي بيشتري نسبت به مقدار اضافي آن، به بار ميآورد. فلفل سياه با تسهيل گوارش موجب تسكين مشكلاتي مانند كوليت، نفخ، سوءهاضمه و يبوست ميشود. همچنين فلفل سياه بهواسطه خواص ضدباكترياش در درمان بيماريهاي رودهاي ناشي از باكتريها نيز موثر است. پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با كوليت روده، “كوليت روده، علائم و راههاي كنترل” را مطالعه كنيد. ۳. افزايش اشتهافلفل سياه علاوه بر تاثيري كه در عطر و طعم غذاها و كمك به گوارش دارد، ميتواند موجب افزايش اشتها نيز بشود. تحقيقات نشان دادهاند فلفل سياه با تحريك حس بويايي، به افزايش اشتها كمك ميكند. اين ويژگي فلفل سياه را به يك درمان عالي براي بياشتهايي تبديل كرده است. در طب آيوروديك، براي درمان بياشتهايي توصيه ميشود نصف قاشق چايخوري فلفل سياه را با ۱ قاشق غذاخوري شكر زرد مخلوط كنيد. اين درمان را بهطور منظم مورد استفاده قرار دهيد تا تاثيرات مثبت آن را در افزايش اشتها مشاهده كنيد. ۴. كمك به كاهش وزناگرچه فلفل سياه ميتواند باعث افزايش اشتها شود؛ ولي در عين حال ميتواند راهي براي كاهش وزن نيز باشد. لايه خارجي دانه فلفل سياه حاوي فيتونوترينتهايي است كه در شكستن سلولهاي چربي موثرند. در سال ۲۰۱۰ درمورد تاثير پيپرين بر سوختوساز موشها مطالعهاي صورت گرفت. نتيجه اين مطالعه حاكي از تاثير فلفل سياه در جلوگيري از ذخيره چربي در بدن بود. همچنين فلفل سياه با افزايش سوختوساز به سوزاندن كالري كمك ميكند. يكي ديگر از خواص فلفل سياه اين است كه با ادرارآوري و افزايش تعريق، موجب دفع سموم و مايعات اضافي از بدن ميشود. ۵. داراي خاصيت ضدنفخفلفل سياه يك داروي ضدنفخ است و موجب كاهش گازهاي معده ميشود و به جلوگيري از تشكيل آنها كمك ميكند.
۶. مبارزه با سرطانفلفل سياه با خواص آنتياكسيدانياش براي مبارزه با سرطان بهخصوص سرطان روده بزرگ و سرطان سينه مفيد است. براساس مطالعات انجام گرفته در دانشگاه سنت لوئيس ميزوري، مشاهده شد فلفل سياه مانع از رشد سلولهاي سرطاني ميشود. همچنين پليفنل موجود در فلفل سياه، از بدن در برابر علائم فشار خون بالا، ديابت و بيماريهاي قلبي و عروقي محافظت ميكند. ۷. مبارزه با التهاب مفاصلپيپرين موجود در فلفل سياه بهخاطر خاصيت ضدالتهابي و ضدآرتريتي خود در درمان التهاب مفاصل مفيد است. اين ادويه به گردش خون كمك ميكند و در نتيجه ميتواند از دردهاي مفصلي ناشي از گردش خون ضعيف، جلوگيري كند. محققان دريافتهاند كه فلفل سياه ميتواند به كاهش احساس درد و علائم التهاب مفصل كمك كند. پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با خواص فلفل قرمز، “خواص فلفل قرمز” را مطالعه كنيد. همچنين بخوانيد:كوليت روده ، علائم و راههاي كنترل خوراكي هاي مفيد براي تقويت لثه براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله سلامتي دلتا ديدن نماييد
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |