تيراميسو از مشهورترين و محبوبترين دسرهاي ايتاليايي است كه در ايران نيز طرفدار بسياري دارد.
تيراميسو يكي از انواع دسرهاي خوشمزه ايتاليايي است كه مواد پايه آن را خامه فرم داده شده، بيسكويت و قهوه غليظ دمشده يا اسپرسو تشكيل ميدهد. با طرز تهيه تيراميسو ليواني با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
(مناسب براي ۴ نفر)
- خامه ترش يك دوم ليوان
- بيسكويت ليدي فينگر ۱۰ عدد
- پنير خامه اي ۱۱۵ گرم
- قهوه غليظ دم كشيده يك دوم ليوان
- وانيل يك قاشق چايخوري
- چيپس شكلات و پودر كاكائو مقداري براي تزيين
طرز تهيه تيراميسو ليواني
- در يك ظرف مناسب وانيل و شكر را به پنير خامهاي و خامه ترش اضافه كرده و با استفاده از همزن برقي مواد را به طور كامل با هم مخلوط كنيد، تا زماني كه خامه بسته شود و يا به اصطلاح فرم بگيرد. خامه فرم داده شده را داخل يخچال بگذاريد.
- پنج عدد ليدي فينگر را خرد كرده و آن را به چهار قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر قسمت را داخل يك ليوان بريزيد. به جاي بيسكويت ليدي فينگر ميتوانيد، از بيسكويتهاي ساده نيز استفاده كنيد.
- داخل هر ليوان و روي بيسكويتهاي خرد شده يك قاشق غذاخوري قهوه غليظ دم كشيده بريزيد. سپس اجازه دهيد تا قهوه به خوبي به خورد بيسكويت برود.
- خامه را از يخچال بيرون بياوريد و درون هر چهار ليوان، يك قاشق از خامه بريزيد.
- مابقي ليدي فينگرها را خرد كرده و مجددا به چهار قسمت تقسيم كنيد و روي خامه داخل هر ليوان بريزيد.
- از مابقي خامه فرم داده شده درون قيف قنادي ريخته و با آن سطح ليدي فينگرهاي خرد شده را بپوشانيد.
- در مرحله آخر، با استفاده از پودر كاكائو و چيپس شكلاتي تراميسو آماده شده را تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع دسر “پاناكوتا وانيلي ، دسر مناسب مهماني ها” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه شيريني كشمشي
تهيه بستني شكلاتي خانگي ؛ قدم به قدم
فرني سه رنگ مجلسي
طرز تهيه گوشفيل
طرز تهيه ناگت مرغ خانگي
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
بازدید: