مجله دكوراسيون دلتا مجله دكوراسيون دلتا
|
استانبولي پلو از غذاهاي ساده و بينظيري است كه با روشهاي پخت گوناگون هر سليقهاي را راضي ميكند. استانبولي پلو يا دمي گوجه فرنگي يكي از غذاهاي قديمي ايراني است كه در دوره قاجار از تركيه به ايران وارد شده و به شيوههاي مختلف و با مواد گوناگوني طبخ ميشود. طرز تهيه استانبولي پلو را در بخش آشپزي مجله دلتا دنبال كنيد. مواد لازم
طرز تهيه استانبولي پلو
ميتوان در استانبولي پلو از گوشت چرخكرده نيز استفاده كرد. در اين صورت پياز را كمتر تفت دهيد و گوشت را به قدري سرخ كنيد كه آب آن تبخير شود. بهجاي گوشت چرخكرده، از گوشت تكهاي كوچك هم ميتوان استفاده كرد. پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با روش پخت انواع پلو “هويج پلو با گوشت قلقلي” را مطالعه كنيد. همچنين بخوانيد:شيريني نارگيلي پفكي به شيوه خانگي (+ويدئو) تهيه دلمه سيب زميني در ۳۰ دقيقه براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |